Teambuilding

Sport en bedrijfsvoering hebben veel met elkaar gemeen. Beide gaan over kansen zien, kansen creëren en kansen benutten. Maar de kansen voor de organisatie optimaal benutten: hoe doe je dat? Allereerst door een goed team op te stellen. Goed te trainen. En de spelers (collega’s)- te motiveren, natuurlijk. Wat dacht je van een teamuitje in het Philips Stadion in Eindhoven? Dat is een schot voor open doel!

Sfeer én emotie

Een teambuilding activiteit die zorgt voor een enorme energieboost. Het lukt alleen wanneer je deze dag organiseert in een omgeving die niet al te veel op de werkomgeving lijkt. Hoe breed de groep ook is: het Philips Stadion zal iedereen inspireren. Niet alleen de voetballiefhebbers. Het is een plek vol sfeer en emotie, dicht op een veld waar al vele successen werden behaald. Daar kun jij staan. Daar kun jij je team motiveren. Dat moet je ervaren!

Even een balletje opgooien

Wil je ook scoren met een onvergetelijk teamuitje? Er is van alles te doen. We gooien zomaar even een balletje op:

  • Culinaire activiteiten: wie is er geen fan van lekker eten? Ontdek het stadion met een hapje en een drankje, volg een cocktailworkshop of ga aansluitend aan je activiteit lunchen of dineren.
  • Culturele activiteiten: inspireer het team met een Stadiontour of bezoekje aan het PSV Museum. Stimuleert gegarandeerd de topsportmentaliteit.
  • Creatieve activiteiten: samen mooie dingen maken. Dat doe je tijdens een creatieve workshop. Van escapen en muziek maken tot indoor zeskamp.
  • Sportieve activiteiten: één team op het veld is één team op kantoor. PSV en sportiviteit. De link is snel gelegd. Betreed zelf het veld of moedig gezamenlijk aan tijdens een wedstrijd van Eindhovens trots: PSV!

Bekijk ons workshopboekje

Kun je niet kiezen uit de teambuilding activiteiten? Of nog niet voor ogen hoe jouw teamuitje eruit moet komen te zien? Vraag dan ons workshopboekje aan: hierin lees je alles over de mogelijkheden met betrekking tot diverse groepen en budgetten. Langskomen mag natuurlijk ook. Dan bespreken we samen je wensen.

Een plezierig én nuttig teamuitje start hier.