Workshops

Samen koken, samen cocktails maken of samen schilderen. Met vrienden, familie of collega’s. Wat je ook doet, met wie je ook bent: samen bezig zijn verbindt. Het laat je lachen. Leren. Talenten ontdekken. En waar kan dat beter dan in een omgeving waar teamspirit centraal staat? Waar alles mogelijk is. Een workshop nooit zomaar een workshop is. En waar in elke ruimte een nieuwe verrassing schuilt? Kom het ervaren. Welkom in ons Philips Stadion.

Een onvergetelijke dag in het Philips Stadion

Een middagje ertussenuit met je collega’s. Een gekke vrijgezellenavond of uitje met de vriendengroep. Daar mag je best een keer voor uitpakken toch? Dan moet het wel origineel zijn, voor iedereen leuk én een interessant prijskaartje hebben. Philips Stadion Events weet voor elk gezelschap een onvergetelijke dag te organiseren. Een die voldoet aan al jouw wensen. We hebben onze workshops ingedeeld in categorieën. Dat maakt het kiezen net wat makkelijker. Maar je mag natuurlijk ook combineren.

Culinair, cultureel, creatief of sportief

  • Houdt jouw gezelschap wel van een hapje en een drankje? Samen met onze topchefs verzorgen jullie je eigen diner. Altijd verrassend.
  • Is jouw gezelschap fan van PSV? Dat komt dan mooi uit. Maar ook niet-fans zijn gegarandeerd onder de indruk van een PSV Museum en Stadiontour.
  • Ontdek je schilderkunsten, leer de geheimen achter goocheltrucs of bluf als geen ander tijdens onze pokerworkshop.
  • Voor de sportfanaten organiseren we een potje Stadion Golf of reserveren we de beste plekken voor een echte wedstrijd. In de maand mei staat onze grasmat geheel ter beschikking voor jullie uitje. Wat dacht je van een potje voetbal en een barbecue op het veld toe?

Kies je voor een cocktail workshop of een borrel na? En heb je geen Bob? Je vindt ons in hartje Eindhoven, op loopafstand van het station. Ook een taxi is zó geregeld.

Bekijk ons workshopboekje

Er is nog veel meer. Daarom hebben we een handig workshopboekje samengesteld. Hierin worden alle culinaire, culturele, sportieve en creatieve workshop nog eens benoemd, inclusief alle informatie.

Liever eerst de sfeer komen proeven of heb je eigen ideeën? Onze Event Managers gaan graag met je om tafel.