Congreslocatie Eindhoven

Congreslocatie op maat in Eindhoven

Een succesvol congres organiseer je bij Philips Stadion Events

Zoek je een congreslocatie in Eindhoven? Dan biedt het Philips Stadion een legio aan mogelijkheden. Je bent bij ons aan het juiste adres voor het huren van zowel intieme als grootschalige ruimtes. Ideaal voor het houden van congressen metCongreslocatie verschillende en verrassende elementen.

Het organiseren van een congres start bij het vinden van de perfectie locatie. Dan is het goed dat u ons gevonden heeft. In het Philips Stadion worden namelijk dagelijks topprestaties geleverd: zowel op als naast het veld. Kies voor een van onze congresarrangementen of organiseer samen met onze event managers een zakelijk congres op maat.

In het Philips Stadion weet men als geen ander hoe het aan de verwachtingen moet voldoen van tienduizenden bezoekers. Deze locatie in het hart van Eindhoven is meer dan alleen een voetbalstadion: het is tevens de perfecte locatie voor het houden van congressen waarbij je gebruikmaakt van tientallen faciliteiten. Eén van die faciliteiten betreft de zeer gevarieerde catering die wordt verzorgd door het gedreven en gastvrije personeel van Maison van den Boer. Kortom, het Philips Stadion zet graag een stap extra, zodat elke zakelijke bijeenkomst leidt tot het gewenste resultaat.

Het meest multifunctionele congrescentrum van Eindhoven

Bij Philips Stadion Events heeft u de keuze uit meer dan vijfentwintig verschillende ruimtes op één locatie voor het houden van een congres, seminar of een andere zakelijke bijeenkomst. De diversiteit varieert van intieme business rooms waar je met twaalf deelnemers plaats kunt nemen tot de tribune waar een groot podium kan worden gebouwd voor  gastsprekers met duizenden toeschouwers. Het stadion bezit zowel rustgevende ruimtes met een strak interieur, als informele omgevingen die  gasten  sociaal verbinden. Ook de aankleding kan geheel op maat verzorgd worden. Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Proef het topsportklimaat van het Philips StadionCongreslocatie

In Eindhoven en omstreken is er geen congreslocatie te vinden met de diversiteit die het Philips Stadion biedt. Er is voldoende capaciteit voor
de ontvangst van alle gasten, om vervolgens over te gaan tot het congresprogramma. Onder begeleiding van een eenvoudige en duidelijke routing kunnen de gasten zich verspreiden onder kleinere zalen voor diverse workshops.

Uiteraard verzorgt de catering een passende lunch of diner naar wens. Het Philips Stadion ademt een topsportklimaat, passend bij elk succesvol bedrijf:  een combinatie met een bezoekje aan de PSV kleedkamer of een stadiontour is dus eenvoudig gemaakt. Kortom, het organiseren van een meerdaags congres is  een uitstekende gelegenheid om de ultieme ervaring uit deze unieke locatie te halen!

Perfecte bereikbaarheid

De ligging van het Philips Stadion in het hart van Eindhoven zorgt voor een goede bereikbaarheid met voldoende parkeergelegenheid, zelfs voor de allergrootste vergaderingen. Vanuit alle richtingen zijn er toegangswegennaar de Frederiklaan.. Op de parkeerplaatsen en in de parkeergarage rondom het stadion kunnen meer dan duizend personenauto’s parkeren. Binnen enkele seconden bent u op locatie!

Neem contact op

Heb jij interesse in Philips Stadion Events als partner en locatie voor een congres in Eindhoven? Neem vrijblijvend contact op, we bespreken graag de mogelijkheden met jou!