Diner

Met zijn allen aan tafel. Om een verjaardag te vieren. Het glas te heffen op een teamprestatie. Stil te staan bij je laatste dag als vrijgezel. Of puur te genieten van de meest heerlijke gerechten. En te worden verrast door de mooiste culinaire creaties. Maar we gaan vooral aan tafel om samen te genieten. Want wat je reden ook mag zijn: samen eten verbindt. Philips Stadion Events organiseert die ene avond om nooit meer te vergeten. Welkom in ons stadion.

Culinair genieten op topniveau

Het Philips Stadion. Waar je komt voor voetbal van het hoogste niveau. Maar zeker ook ons stadion, waar Brabantse gezelligheid en dineren op topniveau hand in hand gaan. Waar iedereen welkom is. En waar iedere ruimte een eigen sfeer heeft. Zo breid je je zakelijke netwerk uit tijdens een informeel walking diner. En heb je een dag vol activiteiten achter de rug? Sluit deze fantastische dag dan goed af en geniet samen met je collega’s, relaties of vrienden van een uitgebreid buffet. Met uitzicht op het veld. Of zelfs een aperitief bij het veld. Laat onze chef-kok live voor je koken in zijn open keuken. We gooien maar een balletje op…

Of schuif aan bij….

  • Restaurant Avant-Garde. Franse smaakexplosies met Hollandse Invloed. Mét Michelin-ster. En dat proef je. Uitstekende locatie voor een bijzondere avond.
  • Eetcafé De Verlenging. Voor wie gaat voor Brabantse gezelligheid, zakelijkheid én natuurlijk topvoetbal. Van exclusieve gerechten tot een eenvoudige hap.
  • Restaurant De Blauw Lotus. Voor wie dol is op Aziatische hoogstandjes. Waar voedsel en kunst samenkomen. Met perfect bijpassende wijnen. En uitzicht op het veld. Indrukwekkender kan niet.

Deze eetgelegenheden zijn gehuisvest in het Philips Stadion. Wil je direct reserveren? Neem dan contact op met het restaurant naar keuze.

Boek je diner bij Philips Stadion Events

Wil je komen dineren? Dat kan vanaf 25 personen in één van onze bijzondere ruimtes. Een complete ruimte geheel voor jou en je gezelschap reserveren? Ook dat kan bij ons. Ga je voor een teamuitje of andere groepsactiviteit? Kom je ideeën met ons bespreken. Wij organiseren het.

Een diner op topniveau start hier.

Buffet vanaf € 25,00 per persoon

Hoofdgerechtenbuffet zoals Italiaans, Oosters of winterse stamppotten in jouw eigen besloten ruimte.

Walking diner vanaf € 39,50 per persoon

Bij dit informele, staande walking diner, serveren wij diverse kleine gerechtjes aan jouw gasten.

3 gangen diner vanaf € 45,00 per persoon

  • Voorgerecht
  • Hoofdgerecht
  • Dessert
  • Jouw eigen besloten ruimte