Feest

Het Brabantse Eindhoven. De stad van de zachte G. Die staat voor gastvrijheid, gezelligheid. Guus Meeuwis, die niet voor niets zingt over het Brabant waar altijd nog licht brandt. Want wij Eindhovenaren zijn niet alleen winnaars op het veld. Ook naast het veld zijn wij winnaars. Want wij weten altijd het leukste feestje te bouwen. Van klein gezelschap tot groot gala: Philips Stadion Events maakt van jouw feest een onvergetelijke herinnering. Altijd al eens willen zeggen dat je hebt gefeest in het huis van PSV? Dan is dit je kans.

Het Philips Stadion, de feestlocatie in hartje Eindhoven

Het Philips Stadion is dé feestlocatie van Eindhoven. En niet alleen tijdens de huldiging van onze voetballers. Het Philips Stadion biedt namelijk een scala aan geschikte ruimtes voor elk denkbaar feest: voor een intiem gezelschap van 50 tot een grote party van 5000 personen. Het Ja-woord gegeven? Op de dag van je leven kan het niet onvergetelijk genoeg. Dus wat dacht je van een BBQ op de grasmat, met al je dierbaren aan lange tafels? Wat je ook te vieren hebt, wij maken jouw feest sensationeel. Start met een spectaculaire lichtshow en dans de hele avond in een fantastisch aangeklede feestzaal. Met de lekkerste hapjes en cocktails. Je eigen naam op de LED-boarding langs het veld. Laat je verrassen. Het is jouw avond. En vanavond ben jij de ster.

Aan iedereen is gedacht….

  • Nieuwsgierig? Dan geven wij je maar al te graag een tour door het huis van PSV. Een kijkje in de kleedkamer, de persruimte en meer….
  • Gasten die roken? Dat kan op de terrassen, met uitzicht op het veld.
  • Klein budget en toch een spectaculair feest geven? Overal is een mouw aan te passen.
  • Wie is de Bob? Die vraag is niet nodig. Het Philips Stadion ligt op loopafstand van het station. En anders is een taxi zo geregeld.

Kom onze feestsfeer proeven

Wil je jouw feestje bij ons komen vieren? Als jij ons laat weten hoe de perfecte avond er voor jou uitziet, dan laten wij zien wat het Philips Stadion voor jou in petto heeft. Je hebt contact met één vast aanspreekpunt, waardoor een extra verzoekje zo geregeld is. Wil je een kijkje komen nemen om alvast de feestsfeer te proeven? Neem dan contact op.