Ikigai

Het Eindhovense restaurant Oriental Green House breidt uit en opent vanaf de eerste week november Ikigai Eindhoven in het Philips Stadion. Ikigai schotelt bezoekers Japanse topgerechten voor van masterchef Jeremy Chen.

Familiebedrijf
Oriental Green House aan de Aalsterweg is al jaren een begrip in Eindhoven en omstreken. Onlangs werden zij door Vote Company in samenwerking met Gastronomie, Horeca Vizier en de DJ’s van Radio538 nog uitgeroepen tot Leukste Restaurant van 2019. Na een recente uitbreiding met de Greenhouse on Wheels Foodtruck, breidt het familiebedrijf nu uit met het Japanse concept Ikigai. Met uitzicht op de grasmat van het Philips Stadion genieten bezoekers van de lekkerste bento’s en Japanse bakplaat- en barbecue-gerechten. Uiteraard is er ook een sushibar aanwezig. Masterchef Chen verrast zijn gasten dagelijks met speciale gerechten. Ikigai is daarnaast beschikbaar als vergaderlocatie en voor besloten feesten en evenementen.

Simon de Wit: “De verbinding met een A-merk als PSV is voor ons een no brainer, ook omdat we in het Philips Stadion nog meer binding hebben met de stad. Natuurlijk elke twee weken de 35.000 bezoekers, maar ook de zeer actieve PSV Business Club, de grote supportersvereniging en de wijk die flink wordt uitgebreid met een groot aantal woontorens. Een dergelijk concept als Ikigai is er momenteel nog niet in Eindhoven, we kijken er naar uit om dit samen met PSV en het Philips Stadion op te pakken.”

Ikigai is gevestigd op de vierde etage van het Philips Stadion en bereikbaar via ingang 7. Je kunt hiervoor je auto gratis parkeren bij P West.