Ontbijt

Een goed ontbijt is een goede start van de dag. Een goed ontbijt geeft namelijk letterlijk energie. Energie die nodig is om voor topprestaties te gaan, op je werk bijvoorbeeld. En waar voel je die energie beter dan in het Philips Stadion in Eindhoven? Want bij ons worden niet alleen op het veld prestaties geleverd. Wij verzorgen ook jouw start van de dag. Zodat jij kunt gaan knallen. Laat je dag maar beginnen!

Morgenstond heeft goud in de mond

Het Philips Stadion is dé locatie om het aangename met het nuttige te verenigen. Bij ons boek je namelijk een zakelijk ontbijt samen met collega’s of zakenpartners. Voorafgaand aan een vergadering, als vruchtbaar netwerkuur of als begin van je teambuildingsdag. In één van onze bijzondere ruimtes met indrukwekkend uitzicht op de grasmat. Staat het weer het toe? In het voorjaar en de zomer organiseren we jouw ontbijt aan de rand van het veld. Ontbijten was nog nooit zo bijzonder.

Ontbijt als een koning in het stadion

Of je voor het broodje kaas gaat of een uitgebreid ontbijtbuffet: Philips Stadion Events laat jou altijd als een koning(in) ontbijten. Aan vers fruit, dranken en diverse broodjes zal het niet ontbreken. En terwijl jij je dag vitaal start, laat je de files lekker aan je voorbijgaan.

Een ontbijt is beschikbaar vanaf 25 personen. Daarnaast ben je – zakelijk of niet zakelijk – welkom voor een ontbijt bij Caffee 1913. Hier drink je exclusieve koffie, gevolgd door een bezoek aan het PSV Museum. Ook leuk: kom bij ons lunchen!

Jouw dag start hier!

Ontbijt € 15,00 per persoon

  • croissantjes
  • diverse soorten harde en zachte broodjes
  • verse fruitsalade
  • koffie specialiteiten & herbal tea
  • verse jus d’orange
  • melk & karnemelk
  • eigen besloten ruimte