Bedrijfsfeest

Het Philips Stadion: huis van PSV. Natuurlijk. Maar ook zoveel méér dan dat. Daarom staat team Philips Stadion klaar. Want een bedrijfsfeest met uitzicht op het veld, een borrel aan de groene zoden of hapje op de grasmat is een beleving op zich. Daar zal nog jaren over worden nagepraat. Laat je fantasie maar vast de vrije loop, want er is meer mogelijk dan je denkt. Alles staat voor je klaar. Team Philips Stadion regelt het.

Personeelsfeest in het hart van Eindhoven

Een intiem feest voor een klein gezelschap in één van de vele VIP-ruimtes. Of een feestelijke avond voor het voltallige personeel rond het veld. Vooraf een hapje eten in één van de restaurants die gehuisvest zijn in het Philips Stadion. Een aansluitende tour door het stadion. Een dj of juist live muziek. We leggen de bal bij jou. Graag verzorgen wij de complete avond. Liever nog een laatste afsluitende borrel in de stad? De locatie van je bedrijfsfeest bevindt zich in het hart van Eindhoven. Je bent altijd dichtbij.

Het Philips Stadion scoort ook buiten het veld

  • Verrassend: een drankje in een smaakvol aangeklede ruimte, maar ook een kijkje in de kleedkamers of een beleving in onze escape room. Een bedrijfsfeest in het Philips Stadion is altijd verrassend veelzijdig.
  • Gastvrij: een take-over van onze receptie, de namen van de medewerkers op de schermen in het stadion en persoonlijke aandacht voor iedere bezoeker. Een stukje Brabantse gastvrijheid is standaard onderdeel van het personeelsfeest.
  • Uniek: de energie van een vol stadion, maar ook de intieme charme van het Philips Stadion buiten het voetbalseizoen: dat wordt door iedere bezoeker als uniek omschreven. Wij nodigen je van harte uit om het zelf te komen ervaren!
  • Jarenlange ervaring: het Philips Stadion team heeft veel ervaring met het organiseren van personeelsfeesten. Velen gingen je al voor!

Kom sfeer proeven

Kom gerust een keertje praten over de mogelijkheden en zelf die prikkelende ambiance van het stadion ervaren. Philips Stadion kan jouw bedrijfsfeest organiseren als geen ander. En dat is een harde belofte.

Een onvergetelijk bedrijfsfeest start hier.