Congres

Het organiseren van een congres is een uitdaging. Zo moet je te denken aan de planning, sprekers, catering en – niet te vergeten – een inspirerende congreslocatie. Met voldoende ruimte. Een goede bereikbaarheid. Een gastvrije sfeer. Faciliteiten die tot in de puntjes verzorgd zijn. Het kan in het Philips Stadion. Een bijzondere congreslocatie met gegarandeerd een hoge opkomst. Je bezoekers gaan met een hoofd vol ideeën en inspiratie naar huis. Daar zorgen we voor. Beloofd.

Unieke congreslocatie voor een buitengewone beleving

Het Philips Stadion biedt een scala aan (technische) faciliteiten, multimediale mogelijkheden en ook is er gedacht aan voldoende break-out ruimtes. We bieden in hartje Eindhoven – op loopafstand van het station, maar ook parkeren voor de deur is een optie – ruimte aan meer dan 1.000 van bezoekers. Bij vergaderarrangementen vanaf 8 uur bieden wij gratis parkeren in parkeergarage Philips Stadion. Hierdoor zijn alle gasten slechts 100 meter verwijderd van de auto tot aan de hoofdingang van het Philips Stadion.

Er zijn zalen in diverse soorten en maten voor je beschikbaar, die gemakkelijk gekoppeld kunnen worden en aansluiten op het aantal gasten. Deze aansprekende ruimtes zijn onlangs gerenoveerd en gemaakt om de bezoeker te prikkelen en enthousiasmeren. Over de stijl is tot in de details nagedacht. Zo zorgen we voor een prettige hoeveelheid daglicht, uitzicht op het veld en ook is er altijd een koffiecorner in de buurt. Dat werkt wel zo prettig! Immers ontstaan de beste ideeën pas wanneer je volledig ontspannen bent. En precies daarin bewijst het Philips Stadion keer op keer uniek te zijn in haar soort: hier gaan zakelijk en plezier hand in hand.

Het Philips Stadion: méér dan voetbal

Slechts een aantal dagen in het jaar is het Philips Stadion ook daadwerkelijk het huis van PSV. De andere dagen zijn wij een vergader- en congreslocatie, organiseren we bedrijfsfeesten – of zelfs bruiloften – en andere spraakmakende evenementen. Wie heeft er niet van Groots met een Zachte G gehoord? Het Philips Stadion heeft dus veel meer te bieden dan alleen voetbal. Dat bewijzen wij je gasten graag met een kijkje achter de schermen. Aansluitend op het congres boek je een stadiontour, eet je een hapje in één van de restaurants die het stadion huisvest of probeert je misschien zelfs uit onze escape room te ontsnappen.

Laat ons weten hoe jouw congres eruit moet zien. Samen organiseren we een dag die past bij je gezelschap. Bekijk alvast de ruimtes die uitermate geschikt zijn voor een congres. Laat ons je wensen weten. En kom vooral eens langs om zelf die prikkelende ambiance van het stadion te ervaren.

Een spraakmakend congres start hier.