Jubileum

25 jaar in dienst, 50 jaar getrouwd of bestaat het bedrijf 100 jaar? Dat zijn hele prestaties. Daar mogen we best eens bij stilstaan. Beter nog: dat mag gevierd worden. Met elkaar. In het Philips Stadion. Waar veel meer gevierd wordt dan alleen de overwinning van de voetballers. In ons stadion gaan topsport en vieringen namelijk hand in hand. Want in Eindhoven weten we wel hoe we iets moeten vieren. Philips Stadion Events maakt voor elke jubilaris een receptie om nooit meer te vergeten. Op de meest bijzondere locatie van Eindhoven. Zoals het hoort.

Trots op elke jubilaris

Het imposante stadion als feestlocatie. Daar zijn we trots op. Maar we zijn ook trots op elke jubilaris. Want een receptie geef je niet enkel om het plezier. Met een jubileumfeest zet je jouw medewerkers in het zonnetje, als blijk van waardering. Een onvergetelijke receptie laat zien dat je trots bent op de organisatie. Dat je het allemaal samen doet. Net als je een gelukkig huwelijk samen doet. Door dik en dun, in voor en tegenspoed. Dat verdient een feestje. Philips Stadion Events is trots op iedere jubilaris en maken van jouw jubileum dan ook een onvergetelijke herinnering!

Het Philips Stadion is uniek…

  • … in sfeer. De sfeer van eendracht, trots, feest. En een geweldig uitzicht!
  • … in diversiteit aan ruimtes. In stijl en aankleding, die door ons wordt verzorgd.
  • … in persoonlijke benadering. Zoals je naam op de bekende LED-boarding.
  • … in een goede bereikbaarheid. Op loopafstand van het station en gratis parkeren bij arrangementen vanaf 8 uur.

Altijd ruimte voor een extraatje

Van 50 tot 1000 gasten: Philips Stadion Events maakt van elk jubileumfeest een onvergetelijke avond. Maak het zo groots als je zelf wilt. We geven PSV-fans én niet fans – want het blijft imposant! – graag een kijkje in de kleedkamer. Of pak uit met een diner of buffet, activiteit of een speciaal verzoekje. Dankzij ons vaste aanspreekpunt is een extraatje zó geregeld. Kleiner budget? Ook dan maken we er een spektakel van. Neem contact op en we bespreken je wensen.