Receptie

Een receptie is een bijzondere gelegenheid die vraagt om een bijzondere locatie. Een locatie die tot in de puntjes verzorgd is. Van hapjes en drankjes tot entertainment van de gasten. Van een hartelijke ontvangst tot een fantastische aankleding. Eén ding is zeker: we zorgen ervoor dat jullie het stralende middelpunt zullen zijn. Het wordt een avond waar je gasten nog lang over napraten. Je bent van harte welkom in het Philips Stadion te Eindhoven.

Alles voor onvergetelijke avond

Je wist het misschien nog niet, maar het kan écht. Een receptie in het huis van PSV. Zelf je gasten ontvangen. De Philips Stadion ontvangstbalie is even helemaal van jou. Na een persoonlijk welkomstwoord begeleiden we je gasten naar één van de speciaal voor jou gereserveerde ruimtes. Wordt het een kleine, intieme receptie met 50 personen of ga je voor groots met 1000 gasten? Er is altijd een passende, sfeervolle ruimte. Voor ieder gezelschap, voor ieder budget. Verdere aankleding is niet nodig. Wil je starten met een praatje, gaat de muziek meteen aan of start je met een lichtshow? Jij kiest. Jouw naam op de schermen? We regelen het. Spectaculair uitzicht op het veld? Vanzelfsprekend. Een uitbreiding met een lunch of diner op de receptie locatie? Zo geregeld. Net als een kijkje in de kleedkamers, trouwens.

Precies zoals jij het in gedachten had

Zo moet het worden. Juist dat persoonlijke, dat vinden we bij Philips Stadion Events namelijk belangrijk. Heb je dus wensen? Vertel het ons. Dat plaatje in jouw hoofd, daar maken wij graag werk van. Niks is te gek. Overal valt een mouw aan te passen.

Het Philips Stadion als receptie ruimte:

  • Een feest in het Philips Stadion? Dan voel je je gegarandeerd een VIP. Bereid je maar vast voor op de ‘Wow!’-reacties.
  • We zijn het huis van PSV. Maar we zijn nog zó veel meer dan dat. Dat gaan we je bewijzen. Een receptie op onze locatie is voor iedereen bijzonder en leuk. Voetbalfan of niet.
  • Brabants gezelligheid kent geen tijd. Het feestje tot in de late uurtjes voortzetten? Op loopafstand vind je alle gezellige horecagelegenheden die Eindhoven te bieden heeft.
  • Wie is de Bob? Een overbodige vraag. Het station bevindt zich nog net niet voor de deur, en ook een taxi is zo voor je geregeld.

Nieuwsgierig geworden? Kom het gerust een keertje zelf ervaren.

Een onvergetelijke receptie start hier.