Kennis maken met Anouk

Anouk van DiepenAls Event Manager in het Philips Stadion is Anouk verantwoordelijk voor het aanbieden van het Philips Stadion als evenementenlocatie. Van acquisitie – organisatie – tot aftersales is Anouk jouw contactpersoon. Één contactpersoon gedurende het hele traject, dat is wat de opdrachtgevers van Philips Stadion Events erg belangrijk vinden en waarderen.

De opdrachtgever

Acquisitie geeft haar echt een kick, het is elke keer weer een uitdaging om een nieuwe opdrachtgever binnen te halen. Geen enkele opdrachtgever is hetzelfde en het is de kunst om de opdrachtgever op de juiste manier te benaderen. Eenmaal benaderd dan kan de organisatie beginnen.

Unieke locatie

Het Philips Stadion is een locatie dat men eigenlijk enkel ziet als voetbaltempel van PSV, maar dat is volgens Anouk nou juist de uitdaging. ”Ik nodig gasten dan ook het liefste uit voor een afspraak in het stadion om hen kennis te laten maken met de diverse mogelijkheden van deze unieke locatie in hartje van Eindhoven. Natuurlijk is het Philips Stadion een voetbalstadion. Zo’n 25 keer per jaar. Op alle andere 340 dagen van het jaar is het stadion echter een uitstekende evenementenlocatie”. Een plek om te vergaderen, te feesten, te trouwen, een congres bij te wonen of een receptie te bezoeken. Het is kortom veel vaker geen stadion dan wel.