Kennis maken met Lieke

Lieke Nooijen

Lieke Nooijen | Event Manager bij Philips Stadion Events

De aftrap voor de eerste kennismaking is aan event manager Lieke Nooijen, met maar liefst 10 jaar ervaring bij Philips Stadion Events. Een spin in het web, dat is hoe men Lieke het beste kan omschrijven. Zij is mede verantwoordelijk voor alle events in het stadion, van een zakelijke training tot personeelsfeesten. Het mooiste aan haar werk is naar eigen zeggen: ‘’De gasten blij maken en met een mooie herinnering naar huis laten gaan”.

Persoonlijk en professioneel

In haar werk hanteert Lieke het liefst ”een persoonlijke, maar professionele stijl”. Uiteraard maken we eerst kennis zodat je zelf de mogelijkheden van het stadion al kunt ervaren’’. Na de kennismaking met Lieke en het Philips Stadion is er veelal contact per telefoon en e-mail, maar de persoonlijk touch blijft ontzettend belangrijk. Bij grote events maken we ook een afspraak met onze operationele manager, zodat hij kan zorgen dat ‘alle puntjes op de i’ komen. Hij zal dan ook het aanspreekpunt zijn op het event. Om deze reden begeeft elke opdrachtgever zich in een vertrouwde omgeving al voordat het event begint.

Haar passie

Lieke’s passie zit in het “meedenken van A tot Z en het ontwikkelen van creatieve concepten’’. Van het uitnodigingstraject tot en met de gift bag dat wordt weggeven na het event. Mooie ideeën te bedenken voor het perfecte personeelsfeest, daar word niet alleen ik maar ook de opdrachtgevers blij van!