Bosch Security Systems

Ja 160

Bedrijfsnaam: Bosch Security Systems
Wat: Salescongres
Uitvoering: Internationaal salescongres voor 160 personen met aansluitend uitgeserveerd diner en naborrel met speciale act van balkunstenaar Touzani.
Waar: Business seats 4e etage, Sports Café en Sponsor- en Bestuursetage.
Thema: Let’s Kick it as a Team!

Bij aankomst worden de gasten ontvangen door dé ‘Bosch-dames’. Met hun echte ‘Bosch-rok’ maken ze nét dat kleine verschil in de beleving. De aftrap van het internationale salescongres wordt gedaan vanaf het podium aansluitend aan de business seats op de 4e etage van het Philips Stadion. Een unieke locatie voor een plenaire sessie met een grandioos uitzicht!

Het uitgeserveerde diner werd verzorgd op de Bestuurs- en Sponsoretage met als pronkstuk in de Casa Romário de Captain’s Table. Een unieke tafel voor tien gasten, grenzend aan een prachtige open keuken.

Aansluitend aan het diner genieten de gasten van de Freestyle voetballegende Soufiane Touzani. In de Willy van der Kuylen begint hij zijn freestyleshow op muziek, om vervolgens enkele gasten uit te nodigen voor een één tegen één Panna challenge. Na deze spectaculaire act genieten de gasten nog na van de laatste drankjes onder het genot van zoete snoeperijtjes. Want zoete snoeperijtjes kunnen altijd!