De Zuid tribune

Je werpt een blik op het veld van PSV. Je ziet geen spelers, maar een podium met de spreker. Een verrassend effect. Geef je een presentatie aan 300 personen of meer? Dan biedt de Zuid tribune, ook wel bekend als vak Z, een uitkomst. Maak van onze tribune jouw tribune. Op de Zuid tribune bieden we  letterlijk […]

Kleedkamer uitspelende team

Rondom wedstrijden zijn de kleedkamers van het Philips Stadion een bron van motivatie. Ook in de kleedkamer van het team dat PSV ontvangt. Door de ronde opstelling kun je vrienden, familie en collega’s intiem toespreken. Een combinatie tussen beide kleedkamers is uiteraard ook goed mogelijk.  

De Schatkamer

In het hart van het PSV Museum is De Schatkamer gelegen. Geniet van een historisch diner met je gasten omringd door de trofeeën die PSV gaande jaren heeft veroverd. In deze intieme ruimte kun je uitstekend met een zakelijk gezelschap terecht voor een buffet of receptie.

Business Room De Overkant

Aan de Noordzijde van het stadion ligt deze prachtige room met uitzicht op het veld. Een unieke feestruimte voor zowel grote en kleine groepen.

Erwin Koeman

Deze 34-voudige international behoeft eigenlijk geen introductie. Deze exclusieve ruimte op de vierde etage draagt zijn naam. Een zaal met een moderne uitstraling waar de voetbalsfeer er vanaf spat. Voor de echte voetballiefhebbers een waar feest. Voorzien van alle gemakken: toiletten, een garderobe, een vaste bar en prachtig zicht op het veld.

Cor van den Molengraft

Deze speler stond bekend als de ‘kleine waakhond’. De ruimte die zijn naam draagt is modern en van alle gemakken voorzien. Een ideaal onderkomen voor een presentatie, receptie of avondfeest. Deze onlangs vernieuwde ruimte is via een aparte ingang te bereiken en vormt het perfecte visitekaartje voor een bijeenkomst van formaat.

Spelershome

De gebroeders René en Willy van de Kerkhof zijn onmiskenbaar in de geschiedenis van PSV. De broertjes hebben dan ook ieder een eigen ruimte die naar hen genoemd is. Deze gekoppelde lichte ruimtes vormen het Spelershome. Ze zijn voorzien van een projectiescherm en hebben een eigen garderobe.

De Lounge | Intelectric – Dommel 18

Moderne snufjes, een exclusieve uitstraling: hier vier je een feest waar nog lang over nagepraat wordt. Deze sfeervolle ruimte is op wedstrijddagen de uitvalsbasis voor de relaties van Intelectric – Dommel 18. Op overige dagen is het de ultieme partyruimte. Voorzien van alle voorzieningen om eens flink uit te pakken. Met een uitnodigende dansvloer, een […]

Ernie Brandts / Lounge

Brandts is een speler en assistent-trainer met hart voor de club. De lounge oogt modern en trendy. De grote banken zorgen voor een geheel eigen uitstraling, waar gezellig eten en drinken perfect tot hun recht komen. In combinatie met het Sports Café en de Living verandert de vierde etage in een uitstekende feestlocatie.

Jan van Beveren / Sports Café

Deze ruimte is vernoemd naar dit enorme keeperstalent. Dit trendy café is de perfecte locatie voor een feest of diner. De sfeer zit er op zo’n toplocatie al snel in. Een ruimte met een warme uitstraling en volop mogelijkheden: van livemuziek tot een aangeklede borrel. Het Sports Café beschikt over een eigen garderobe en toiletten. […]