Seminar

Wie een seminar bijwoont, wil met een hoofd vol ideeën en inspiratie naar huis. Een goede voorbereiding is in dat geval het halve werk. Natuurlijk heb je gedacht aan interessante sprekers. Een afwisselend programma. Boeiende deelprogramma’s en workshops. Nu nog een seminar locatie. Op een centrale, goed bereikbare plek. Met de juiste faciliteiten, voldoende parkeergelegenheid én een inspirerende uitstraling. Heb je al gedacht aan het Philips Stadion? We zijn namelijk veel méér dan alleen het huis van PSV. Daar vertellen we je graag meer over.

Bekijk hieronder onze arrangementen:

Verrassend inspirerend

Het Philips Stadion. Dat klinkt misschien als een verrassende keuze. En dat is het ook. Verrassend onderscheidend, kunnen we wel stellen. Uiteraard bieden we alle benodigde faciliteiten en multimediale mogelijkheden. Altijd een koffieruimte in de buurt. Je bezoekers vinden ons op loopafstand van station Eindhoven, maar kunnen ook – bij een arrangement vanaf 8 uur – gratis parkeren in onze eigen parkeergarage met 750 plaatsen. Tot zover geen bijzonderheden. Het verrassende element zit ‘m namelijk in de locatie. Wat dacht je van een seminar met uitzicht op de grasmat? Of op de tribune zelf? Break-out mogelijkheden in alle soorten en maten? Bijvoorbeeld de persruimte. Of de kleedkamers. Bij ons heb je altijd de beschikking over een aansprekende ruimte. Voor jou betekent dat: een hoge opkomst. Enthousiaste reacties. Gegarandeerde spin-off via social media.  Verwonderde voetbalfans en opgetogen niet-voetbal fans. Let maar op. Dat inspireert.

Kom het zelf beleven

Afwisseling. Dat is misschien wel hét belangrijkste ingrediënt voor een prikkelend, succesvol congres. Afwisseling stimuleert. Inspireert. Wij bieden afwisseling voor al jouw gasten. Of dat er nu 100 zijn of meer dan 1000. Wij brengen ze onder in prettige seminar ruimtes. Met een koffiepauze. Een smakelijke lunch. Een kijkje achter de schermen. Misschien wil je de escape room eens uitproberen?

Laat ons weten hoe we jouw gasten mogen ontvangen. Profiteer van de ervaring en professionaliteit van onze event-medewerkers. Bekijk alvast eens de ruimtes die wij hebben geselecteerd als geschikte ruimte voor jouw seminar. Of vertel ons je eigen wensen en ideeën. En vooral: kom eens langs om zelf die prikkelende ambiance van het stadion te ervaren. We heten je graag van harte welkom.

Een spraakmakend seminar start hier.