Trainingslocatie

Topprestaties bereik je niet zomaar. Dat vereist oefening. Training. Opleiding. Ontwikkeling. Termen die top of mind zijn bij topsporters. Maar evengoed onmisbaar binnen bedrijfsleven. Het geven van een training vereist kracht, lef. Het volgen ervan vereist concentratie, motivatie. Dat vraagt om een prikkelende omgeving. Een omgeving die topsport ademt. Philips Stadion Events zorgt ervoor dat niet alleen óp het veld prestaties worden geleverd. Ook naast het veld gaan we voor het maximale.

Bekijk hieronder onze arrangementen:

Trainen in innovatiestad Eindhoven

Waar kan dat beter dan in het hart van Eindhoven: de stad van de innovatie, kennis en creativiteit. De stad die wel raad weet met ondernemen, technologie en kansen zien. Wil jij daaraan bijdragen? Geef jouw workshop, training, opleiding of cursus dan in een van de inspirerende ruimtes van het Philips Stadion. Van kleine tot grote groep tot wel 1000 personen –  het stadion is perfect geschikt voor trainingen. Draag je kennis over in onze startklare, professionele ruimtes voorzien van alle benodigde technologie: beamer, groot scherm en WiFi. Met uitzicht op de grasmat of letterlijk óp het veld. De bal ligt bij jou.

Topsport in het Philips Stadion Events is ook….

  • Teambuilding: topsport vraagt om samenwerking. Daarom ga je de uitdaging aan in onze eigen PSV Escape Room. En die is uniek, want je hebt hiervoor maximaal 7 minuten! De perfecte teambuildingactiviteit.
  • Concentratie: een effectieve brainstorm of discussie voeren? Verdeel de deelnemers dan over diverse break-out rooms.
  • Ontspanning: optimaal gebruikmaken van je hersenen vraagt om tijdig pauze nemen. Een kop koffie en een kletspraatje in een van de vele koffieruimtes en je kunt er weer tegenaan.
  • Beleven: want het Philips Stadion is een beleving op zich. Neem een kijkje in de kleedruimtes van de voetballers of combineer je training met een ontbijt of lunch of andere activiteit. Ook wanneer je geen voetbalfan bent proef je de topsportsfeer!
  • Bereikbaarheid: je vindt ons op loopafstand van het station. Kom je met de auto? Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.

Boek jouw trainingsruimte

Een trainingslocatie moet goed bereikbaar zijn. Voor jezelf én je gasten. De centrale ligging – op loopafstand van het station – maakt het Philips Stadion voor iedereen goed bereikbaar. Kom de inspirerende ambiance ervaren. Kom topprestatie leveren. Het is een kwestie van doen. Boek daarom direct je trainingsruimte of neem contact op.