Vergaderen op een unieke locatie!

De beste ideeën ontstaan in een inspirerende omgeving. In ruimtes die motiveren en aanmoedigen en van alle praktische gemakken zijn voorzien. Vergaderen op topniveau in het Philips Stadion geeft nét die extra beleving. Een brainstorm in de kleedkamer bijvoorbeeld! En combineer je, je meeting met een lunch- of diner? Dan ervaar je de bijzondere sfeer van het stadion met uitzicht op het veld waar topprestaties worden geleverd. Ook wanneer je geen voetbalfan bent, geeft deze bijzondere ambiance gegarandeerd energie!

Uiteraard zijn alle ruimtes in het Philips Stadion voorzien van de meest moderne audiovisuele middelen en uitgerust met complete vergaderbenodigdheden.
Daarnaast luisteren wij graag naar wensen en voorkeuren en bouwen we altijd samen aan de ideale bijeenkomst.

Bekijk hieronder onze vergaderarrangementen:

Vergader en beleef het Philips Stadion

Wie een vergaderlocatie zoekt verwacht een startklare ruimte. Onze vergaderruimtes op de 1e etage zijn van alle facilitaire gemakken voorzien. Denk aan een ingebouwde beamer, een groot scherm met de hoogste kwaliteit geluid en Wifi. Een grote groep verdeel je eenvoudig over de diverse break-out rooms – handig voor een effectieve brainstorm. Pauzeren doe je in een van de vele koffieruimtes. Dat is belangrijk, want regelmatig pauzeren geeft je hersens een boost! En kun je na een lange zit wel wat afleiding gebruiken? Kun je na een lange zit wel wat afleiding gebruiken? Dan zijn er diverse mogelijkheden voor aansluitende activiteiten zoals: een Stadiontour, workshop, de PSV Escape Room of een lunch met uitzicht op het veld.

Dat is nog lang niet alles. Wat het Philips Stadion onder andere nog meer uniek maakt als vergaderlocatie:

  • Van kleine tot grote groepen, capaciteit van 2 tot wel 1000 personen.
  • Centrale ligging op loopafstand van het station.
  • Een wereld aan gastvrijheid en sportiviteit in hartje Eindhoven.
  • Gratis parkeren bij arrangementen vanaf 8 uur.

Een resultaatgerichte bijeenkomst

Je doel is natuurlijk een resultaatgerichte bijeenkomst. En dat mag best speciaal zijn. Maak indruk op je gasten door ze te verwelkomen aan een eigen gepersonaliseerde ontvangstbalie, verras ze met een aansluitende lunch of diner, geef ze de mogelijkheid om te netwerken tijdens een informele na-borrel in een van de VIP-ruimtes of maak er een compleet bedrijfsuitje van. Dankzij je vaste aanspreekpunt bij Philips Stadion is het zo geregeld. Je zult zien dat je gasten veel foto’s maken en delen. Hierdoor krijgt jouw bedrijf of event vanzelf aandacht. Maximaal resultaat dus! Meer weten over de mogelijkheden of vragen? Neem dan contact op.