Vergaderruimte

De beste ideeën ontstaan in een inspirerende omgeving. In een ruimte die je energie geeft en evengoed van alle praktische gemakken is voorzien. Vergaderen op topniveau in het Philips Stadion geeft nét dat tikkeltje extra beleving. Met uitzicht op het veld ervaar je de bijzondere sfeer van het stadion, waar topprestaties worden geleverd. Zowel in als naast het veld. Ook wanneer je geen voetbalfan bent doet de speciale ambiance je gegarandeerd verwonderen. We zijn namelijk veel méér dan een voetbalstadion. Direct een indruk krijgen van wat Philips Stadion Events je te bieden heeft? Bekijk hier alle ruimtes of kom het zelf een keer ervaren.

Bekijk hieronder onze arrangementen:

Vergader en beleef het Philips Stadion

Wie een vergaderlocatie zoekt verwacht een startklare ruimte. Onze vergaderruimtes op de 1e etage zijn van alle facilitaire gemakken voorzien. Denk aan een ingebouwde beamer, een groot scherm met geluid en Wifi. Een grote groep verdeel je eenvoudig over de diverse break-out rooms – handig voor een effectieve brainstorm. Pauzeren doe je in een van de vele koffieruimtes. Dat is belangrijk, want regelmatig pauzeren geeft je hersens een boost! En kun je na een lange zit wel wat afleiding gebruiken? Ga dan de uitdaging aan in onze eigen PSV Escape Room: de perfecte teambuildingactiviteit voor jou en je collega’s of relaties!

Dat is nog lang niet alles. Wat het Philips Stadion als vergaderlocatie uniek maakt:

  • Van kleine tot grote groepen, capaciteit tot wel 1000 personen.
  • Centrale ligging op loopafstand van het station.
  • Gratis parkeren bij arrangementen vanaf 8 uur.
  • Diverse aansluitende activiteiten zoals een Stadiontour, workshop of lunch op het veld.

Een resultaatgerichte bijeenkomst

Je doel is natuurlijk een resultaatgerichte bijeenkomst. En dat mag best speciaal zijn. Maak indruk op je gasten door ze te verwelkomen aan een eigen gepersonaliseerde ontvangstbalie, verras ze met een aansluitende lunch of diner, geef ze de mogelijkheid om te netwerken tijdens een informele na-borrel in een van de VIP-ruimtes of maak er een compleet bedrijfsuitje van. Dankzij je vaste aanspreekpunt bij Philips Stadion Events is het zo geregeld. Je zult zien dat je gasten veel foto’s maken en delen. Hierdoor krijgt jouw bedrijf of event vanzelf aandacht. Maximaal resultaat dus! Meer weten over de mogelijkheden of vragen? Neem dan contact op.