Vergaderruimte Eindhoven

Zoekt u een vergaderruimte in Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In het Philips Stadion kunt u namelijk ook terecht voor het boeken van diverse vergaderruimtes. Bij het organiseren van een vergadering staat het resultaat voorop. Dit geldt voor alle zakelijke bijeenkomsten in het Philips Stadion, waar dagelijks een topprestatie wordt geleverd zowel op als naast het veld. Het is een inspirerende locatie met uitstekende faciliteiten en waar de vergadermogelijkheden eindeloos zijn.

Eén van die faciliteiten betreft de zeer gevarieerde catering die wordt verzorgd door het gedreven en gastvrij personeel van Maison van den Boer. Het Philips Stadion zet graag een stap extra, zodat elke zakelijke bijeenkomst leidt tot het gewenste resultaat.

Uw vergaderlocatie in Eindhoven met uitstekende faciliteiten

Bij Philips Stadion Events boekt u diverse vergaderarrangementen. U boekt een ruimte al vanaf 4 tot 8 uur, eventueel inclusief diverse keuzeopties om de bijeenkomst optimaal aan te kleden.vergaderruimteEen middagpauzeverzorging tijdens het vergaderen in Eindhoven is altijd een goed idee. Naar wens boekt u een lunch bij uw vergadering. Hier zit standaard koffie, thee en, mineraalwater bij, evenals luxe broodjes en wraps – bereid met streekproducten -, een heerlijke soep van de dag en diverse gezonde salades. De faciliteiten zoals schrijfgerei en presentatie hardware zijn inbegrepen en worden opgezet door onze ervaren technische dienst. Vraag vandaag nog een geheel vrijblijvende offerte aan.

Het Philips Stadion verwelkomt gasten uit binnen- én buitenland

Vele organisaties en bedrijven in Eindhoven, maar ook ver daarbuiten, kiezen voor het Philips Stadion als vergaderlocatie in Eindhoven om alhier een resultaatgerichte bijeenkomst te organiseren. Wekelijks worden zakelijke gasten verwelkomd uit bijvoorbeeld het nabijgelegen Brainport en Greenport. Ook worden er regelmatig buitenlandse gasten uit België en Duitsland ontvangen voor een evenement, zoals bedrijven gevestigd in Antwerpen en het Ruhrgebied. Met Eindhoven Airport om de hoek zijn ook internationale partijen natuurlijk van harte welkom in het Philips Stadion.

Perfecte bereikbaarheid

De ligging in het hart van de stad Eindhoven zorgt voor een goede bereikbaarheid met voldoende parkeergelegenheid, zelfs voor de allergrootste vergaderingen. Er zijn talloze toegangswegen naar de Frederiklaan vanuit alle richtingen. Op de parkeerplaatsen en parkeergarage rondom het stadion kunnen meer dan duizend personenauto’s parkeren met een loopafstand van slechts luttele seconden.

De ligging in de hart van de stad Eindhoven heeft een goede bereikbaarheid met voldoende parkeergelegenheid voor de allergrootste vergaderingen. Er zijn talloze toegangswegen naar de Frederiklaan vanuit alle richtingen. Op de parkeerplaatsen en parkeergarage rondom het stadion kunnen meer dan duizend personenauto’s parkeren met een loopafstand van luttele seconden.

Kies zelf uw passende vergaderzaal in Eindhoven Philips Stadion

Het stadion biedt tientallen vergaderruimtes voor slechts vijf tot maar liefst duizenden deelnemers. Bij ingang 8 worden alle gasten vriendelijk welkom geheten bij de receptie. Vanuit daar wordt iedereen begeleid naar de vergaderruimte waar de keuze op gevallen is. Op de eerste etage vindt men veelal zalen met een capaciteit tot 50 personen. Elk van deze ruimten is vernoemd naar een gerenommeerde PSV-speler. Uiteraard is en er is altijd een sfeervolle koffiecorner in de buurt van uw gekozen vergaderzaal te vinden. Op de derde- en vierde etage zijn grote open ruimtes van kwalitatief niveau., Oop wedstrijddagen worden hier tevens alle sponsoren, partners en zakelijke leden van PSV ontvangen.vergaderruimte

U kunt uw gasten zelfs op de tribune van het stadion verwelkomen. Deze biedt ruimte voor maar liefst tot 35.000 personen. Verder zijn er vier Business Loges, 46 Business Rooms en business seats verspreid over de Business Club, de Bouwlounge, eetcafé De Verlenging en restaurant Avant-Garde. U kiest bij Philips Stadion Eindhoven zelf uw favoriete vergaderlocatie.

Deze grote verscheidenheid aan ruimtesit maakt dat het Philips Stadion de het grootste aantal vergaderlocaties van Eindhoven en zelfs geheel Zuid-Nederland kan bieden!. Meer inspiratie en avontuur rondom een vergadering is in een straal van honderden kilometers niet te vinden.

Het Philips Stadion: altijd het middelpunt van bedrijvigheid

Een voordeel dat erg aanspreekt is de multifunctionaliteit van deze toplocatie. Jaarlijks worden er minder dan dertig wedstrijden gespeeld door het eerste elftal van PSV. Echter blijft het stadion ook op alle overige dagen een middelpunt van bedrijvigheid. Zakelijk, commercieel of leisure: de ongeëvenaarde ambiance van het Philips Stadion vindt men nergens anders. Congressen, feesten, seminars, vergaderingen, presentaties: het stadion heeft vele ruimtes waarmee elk bedrijf altijd weet te scoren!

Neem contact op

Ook vergaderen in Eindhoven? Neem vrijblijvend contact op, we bespreken graag de mogelijkheden met jou!