Vier je successen

In de jaren 60 voerden ‘love en peace’ de boventoon, in deze tijd is ‘work hard, play hard’ het devies. Oftewel. Als je keihard (op z’n Eindhovens) gewerkt hebt en een doel hebt bereikt, dan mag je dat vieren. Sterker nog, successen MOETEN gevierd worden. Natuurlijk snappen we allemaal wel waarom, maar we geven je graag wat argumenten om je collega’s te overtuigen:

We zullen doorgaan
Wat doe je zodra je terug bent van een te gekke vakantie? Een nieuwe boeken! Zo werkt het ook met successen vieren. Je kijkt alweer uit naar het volgende succes dat je kunt vieren en dat zorgt er dus voor dat je zeer gemotiveerd bent en vooruit kijkt.

Beter in je vel
Het trotse gevoel dat je krijgt als je stilstaat bij je successen en dat viert met je team zorgt ervoor dat je endorfine aanmaakt. Dit is een geweldig stofje in je hersenen dat ervoor zorgt dat je je minder stress voelt, minder pijn hebt, zelfs minder honger hebt en bergen werk kunt verzetten. En dat zijn nou precies de werknemers die iedereen wil hebben!
 
Foutje, bedankt!
Toen je leerde fietsen, heb je eerst een heel plan geschreven en een boek uit je hoofd geleerd? Welnee joh, vallen en opstaan en moet je nu eens kijken! Is een bepaald project dus niet gelukt, snij een taart aan en ga kijken wat er nou eigenlijk anders had gemoeten en ga wijzer en super gemotiveerd verder!

Nieuwe successen in 2017 behaal je door vooruit te kijken. Dit kan met het kick-off arrangement wat wij bieden. Klik hier voor alle informatie.